Heb jij dat ook? Dat je wanneer je ergens gaat overnachten, dat je dat het liefst op een bijzondere plek doet? Een plek waar je mooie herinneringen aan zult overhouden en niet de zoveelste hotelkamer in een anoniem hotel. Hier 3 bijzondere plekken om te overnachten in Drenthe.

Camping Buitenland

Wil je echt even in een hele andere omgeving begeven? Kom dan naar het kleurrijke en eigenzinnige Buitenland, waar iedereen welkom is. Deze plek ademt één en al creativiteit uit en is écht lekker anders.

Je kunt er niet alleen kamperen maar ook bijzondere accommodaties huren, zoals een Dome of Airstream Caravan. Ook hebben de founders, waaronder Floortje Dessing de vrije hand gegeven aan mensen met een creatief huis ontwerp.

Geregeld worden er ook leuke evenementen georganiseerd, die hopelijk gedurende komende periode weer mogelijk gaan worden. Kijk voor de aankomende evenementen op de hun website.

Foto’s: Camping Buitenland

De Norgerstee

Het is nét alsof je even helemaal teruggaat in de tijd bij de Norgerstee. Deze prachtige bed en breakfast ligt in het mooie esdorp Norg. De eigenaren hebben in karakteristieke pand een aantal appartementen met vele oude details gecreëerd. Desondanks zal het je aan niks ontbreken, want alle kamers hebben een eigen badkamer een fijn bed en vele andere voorzieningen. Deze B&B heeft maar liefst een score van 9,2 gekregen van koppels die hier hebben overnacht. Wil je ook in deze stee overnachten? Klik dan hier.

Foto’s: Booking.com

Design Get-Away in Norg

We blijven even rondom Norg, maar gaan voor deze get-away een stukje de bossen in. In dit natuurhuisje ben je even helemaal weg. Je kunt je hier lekker alleen terug trekken of gezellig tijd met zijn tweetjes doorbrengen. Het is een super fijne plek waar je direct wordt overvallen door rust en natuurschoon zonder in te leveren op luxe en comfort.

Je kunt er heerlijk ontspannen in de buitensauna, lekker koken in een goed uitgeruste keuken of je lekker warmen bij de houtkachel.

In de tuin zijn voldoende zitplekken om te eten, te kletsen en te luieren in een hangmat. In de nacht is de gehele bostuin prachtig en subtiel verlicht. Deze accommodatie kun je boeken op natuurhuisje.nl.

Foto’s: Natuurhuisje.nl

Staat jouw unieke overnachtingsplek in Drenthe er niet bij?

Er zijn natuurlijk nog véél meer mooie plekken in Drenthe waar je uniek kan overnachten. Ken jij zo’n plek? Dan hoor ik graag van je.